İstanbul Petek Servisi

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %one hundred müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

Tesisat temizliği birbirinden farklı olan işlemler olsa da, Tesisat temizleme birbiriyle bağlantılıdır. Petek temizliği yapılmadan önce yapılması gerekenler daha sağlıklı bir petek temizliği yapılmasını sağlar. Tesisat temizliği için yapılması gerekenler şu şekildedir;

Petek temizliği yaptırmadan önce gerekli araştırmayı yapabilir ve uzman tesisat ustalarımızla görüşebilirsiniz, aklınıza takılan tüm soru ve sorunlara yanıt alabilirsiniz.

Elazığ ili dahilindeki evlere hizmet verilmektedir. İlçe ve lokasyonuna göre bakmazsizin tek fiyat ile sıcacık evinizde huzurlu bir aile ortamı için yanınızdayız

With the Mini Environment from PETEK, you may depend on fast-to-put in and independently built remedies for your smallest process or generation segments.

Kombiler ile ilgili sorunlar çok çeşitli sebeplerden kaynaklanabilmektedir ancak bu tür arızalar genellikle garanti kapsamına girmeyen kombilerde meydana gelmektedir. Tarafımızdan yapılan parça değişim/onarım sürecinde değişen parça ve işçiliklere bir yıl garanti vermekteyiz.

Çok iyi iş çıkardılar peteklerımı temızledıler kombıye bakım yaptılar bu işlemler two.five saat sürdü ve çok memnun kaldım işleri bıttıkten sonra son kontrolllerı yaptılar ısınmayan petek çOkay güzel ısınmaya basladı ellerıne kollarına saglık herşey ıcın teşekkür ederım ve herkese tavsıye ederım çAlright memnun kalırsın ve o kadar ılgılılerkı sorduğum bütün sorulara gereklı cewapları verdıler tekrardan teşekkür ederim

Petek temizliği fiyatları makine ve ilaçlı olarak yapıldığında ortalama bir daire 150 lira gibi bir ücret ile temizlenmektedir. Ancak petek sayısı fiyatların belirlenmesinde en önemli hususdur. Bu nedenle petek sayısına göre fiyat aralığı aşağıdaki gibidir.

Aksi bir durumda peteklerinizde eşit ve homojen sıcaklık dağılımının gerçekleşmemesi durumunda ısınma problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Ayrıca kombiniz çalışırken kirlilikten dolayı zorlu bir çalışma sürecine gireceğinden ömrü de kısalmış olacaktır.

Petek temizleme yalanı tamamen uydurulmuş bir durumdur. Petek temizleme yapılmayan ev ve ya işyerlerimizde petekler az ısınır ve çOkay para ödememize rağAdult males ısınamamış olursunuz.

Teklifler ayrıca e-posta petek servisi ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Kova ve Bezler: Temizlik sırasında oluşabilecek pislikleri toplamak için bir kova ve temizlik bezleri.

Peteklerinizde oluşan problemler, ısıtma sistemizin verimini düşürebilir. İşte Bengi Teknik Servis’in sunduğu petek temizleme hizmeti hakkında detaylar:

Evet efendim basınçlı makinelerimiz ile tüm kalorifer ve doğalgaz peteği temizliği yapıyoruz.

Report this wiki page